Verpakken

Vol automatische balenpersmachine

Deze vol automatische balenpersmachine met een compressieverhouding van 2:1, is geschikt voor het maken van balen uit polyethyleen filmrollen. De machine kan worden gebruikt voor het verwerken van o.a. potgrond, boomschors, houtsnippers en hooi.

Automatische verpakkingsmachine T2

Deze volautomatische verpakkingsmachine is geschikt voor het maken van o.a. kussen- en zijvouwzakken uit polyethyleen filmrollen. De doseerband verzorgd een variabele dosering op basis van volume

Verpakkingsmachine ASZ

Deze ASZ verpakkingsmachine vult, trilt en sealt de zakken met een maximum capaciteit van 750 zakken per uur. Voor de automatische zakaanvoer c.q. buisfolie aanvoer wordt een zakkenmagazijn of buisfolie-aangeefautomaat gebruikt.

Volautomatische wikkelaar P2300

De P2300 is een volautomatische draaiarm wikkelmachine met als eigenschap dat de draaiarm, voorzien van een powered presstretch foliewagen, rond de pallet draait zonder dat dit van invloed is op de palletbelading.

Big-Bale pers

Deze volautomatische Big-Bale pers wordt gebruikt voor het comprimeren, verpakken en palletiseren van vele soorten persbare bulkproducten.

Palletiseermachine

De uiterst degelijke en compacte volautomatische palletiseermachine behoort, met een maximale capaciteit van 1560 zakken per uur, tot de snelste in zijn klasse. De directe aandrijving van de servo gestuurde motor op de draaiarmen zorgt voor een uiterst snelle en precieze positionering, waarmee de 90° en 180° draai gemaakt worden zonder snelheidsvertraging van de toegevoerde zakken.