Projectengineering

Het succes van een complete installatie beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen en leveren van een verzameling machines. Daar komt veel meer bij kijken. De logistieke indeling en kennis van grondstoffen is minstens net zo belangrijk. Slootweg is door zijn decennia lange ervaring de meest geschikte partner om u de optimale oplossing voor uw logistieke vraagstukken aan te bieden.

Ons motto:

“VAN CONCEPT TOT REALISATIE”

Om optimaal te kunnen profiteren van uw installatie en risico’s tot een minimum te beperken kan Slootweg u met een team van specialisten en consultants begeleiden vanaf de eerste plannen tot voorbij de realisatie.

Wij maken gebruik van 3D-design. Met deze techniek bieden wij vanaf de eerste dag onze klanten een realistisch beeld hoe de installatie er bij montage uit komt te zien. Vaak beschikken wij ook over tekeningen van het gebouw waar de installatie opgesteld moet worden. Doordat het 3D-model 360 graden gedraaid kan worden is de installatie van alle zijden te bekijken en kan er ook goed vastgesteld worden dat zich tijdens de montage geen problemen voordoen.

Voordeel voor de klant:
- Vooraf goed beeld van te bouwen installatie
- Minder risico’s tijdens de montage door onverwachte obstakels
- Kortere doorlooptijd van montage door 3D-voorbereiding
- Engineering eventueel te combineren met andere disciplines
- Goede en stabiele financiële planning