Premier Tech is verheugd om de acquisitie van Slootweg Machinefabriek door Premier Tech Chronos (PTC), een Business Unit van zijn Industrial Equipment Group (IEG), aan te kondigen. De acquisitie laat PTC toe om haar wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en de positie als leider in verwerkings- en verpakkingsinstallaties in een growing media markt te versterken. Tegelijkertijd geeft het toegang tot een nog meer geïntegreerd portfolio aan de klanten van Slootweg. Door de krachten te bundelen, kunnen PTC en Slootweg een lokale aanwezigheid met een globaal bereik naar hun klanten bieden met bijna 200 installatie-, opleverings- en onderhoudstechnici, die zich wereldwijd op strategische plaatsen bevinden.

PTC en Slootweg delen een gezamenlijke aanpak: hechte relaties ontwikkelen met hun klanten en een one-stop leider zijn die de beste oplossingen biedt voor de substraten-, houtbewerkings- en recyclage-industrie. De acquisitie van Slootweg door Premier Tech versterkt de mogelijkheden van PTC om aan de behoeftes van haar klanten in de growing media sector te voldoen. PTC en Slootweg zullen nauw samenwerken met hun klanten om hen te helpen hun eigen plaats op de wereldmarkt te veroveren.

Van concept tot realisatie

Het succes van een complete installatie beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen en leveren van een verzameling machines. Daar komt veel meer bij kijken. De logistieke indeling en kennis van grondstoffen is minstens net zo belangrijk. Slootweg is door zijn decennia lange ervaring de meest geschikte partner om u de optimale oplossing voor uw logistieke vraagstukken aan te bieden.

Projecten

Slootweg is een dynamische, markt- en resultaatgerichte organisatie, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Onze projectorganisatie is klantgericht, onze consultancy gebaseerd op 85 jaar ervaringen onze oplossingen zijn betrouwbaar, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.
lees meer

Markten

SUBSTRATEN MARKT
Machines en technieken voor het mengen, doseren, zeven en transporteren van een grote diversiteit aan grondstoffen.

RECYCLING EN COMPOSTERING
Machines en technieken die goed aansluiten op recycling processen.

HOUT
Machines en technieken bij het maken van vezels en het snijden van schors.

lees meer

Nieuwsmeer Nieuws

  • Anticiperen op voedingsvraagstuk

    Slootweg bevindt zich in de wereld waar het voedingsvraagstuk een steeds belangrijkere plaats in neemt. De toenemende wereldbevolking en de maatschappelijke druk om deze menswaardig te voeden is hierbij een belangrijke driver. Daarnaast is er een versnelde ontwikkeling om met minder ruimtebeslag meer te kunnen kweken.

    Lees meer

Welkom bij Slootweg

Slootweg, marktleider in de Horticulture en Substraten industrie. Wij zijn producent en leverancier van betrouwbare computergestuurde meng- en zeefinstallaties, brekers, molens en hightech verpakkingssystemen. Onze installaties vinden wereldwijd hun toepassing in de substraten industrie, bouwstoffen industrie en de recycling industrie.

Ons project management is klantgericht en resulteert altijd in een oplossing die past bij de behoefte van de klant en voldoet aan de vereiste normeringen. Ons werkgebied en kennis van producten en regelgeving is mondiaal.

lees meer