Markten

Slootweg
Knowledge
for growth

Substraatmarkt

De substraatmarkt is voor Slootweg de traditionele markt. In deze markt bieden wij machines en technieken voor het mengen, doseren, zeven en transporteren van een grote diversiteit aan grondstoffen aan. Voor doseertoepassingen heeft Slootweg veel ervaring in het gravimetrisch en volumetrisch wegen.

Uniek is onze volledig automatische computerbesturing voor meng- en zeeflijnen. Met ons MIX Pro systeem bieden wij u een recepturen programma wat volledig is ontwikkeld voor de substraatindustrie. Het pakket biedt veel functies die een bijdrage leveren aan de hoge eisen die uw afnemers aan uw producten stellen.

Slootweg
Knowledge
for growth

Recycling en compostering

Ook deze industrie vraagt om betrouwbare en duurzame machines om de afvalstromen steeds nauwkeuriger en sneller te scheiden. Transportsystemen, zeven en molens zijn slechts enkele producten van Slootweg die goed aansluiten op recyclingprocessen.

Slootweg
Knowledge
for growth

Hout

De houtverwerkende industrie kent een aantal bijproducten zoals schors en zaagsel. Steeds vaker worden deze "afval" producten verwerkt tot duurzame producten, zoals houtpellets voor houtkachels in de particuliere of vezels als grondstof in de substraatmarkt. Met name het maken van vezels en het snijden van schors zijn technieken waar Slootweg goede oplossingen kan bieden.