Projecten

Slootweg is een dynamische, markt- en resultaatgerichte organisatie, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Onze projectorganisatie is klantgericht, onze consultancy gebaseerd op 85 jaar ervaringen onze oplossingen zijn betrouwbaar, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.

Slootweg
Knowledge
for growth

Project Nederland

Bijna letterlijk in de achtertuin van ons bedrijf is er in 2016 een compleet nieuwbouw project van start gegaan. Aan de bouw van deze nieuwe locatie ligt een helder en ambitieus strategisch plan ten grondslag. De ambitie vertaalde zich in een scherpe projectplanning met veel nieuwe innovaties.

Slootweg
Knowledge
for growth

Project Engeland

Na een allesverwoestende brand waardoor zijn hele productie stil kwam te liggen zijn wij door onze opdrachtgever benadert met de vraag hoe snel wij nieuwe productielijnen kunnen leveren om de productie weer op te starten. Terwijl de bouwer nog bezig was met de constructie van een nieuwe productiehal hebben wij in samenwerking met de klant een plan van aanpak gemaakt.

Slootweg
Knowledge
for growth

Project Chili

De substratenmarkt staat bekend als een traditionele markt waar van elke aanbieder wel bekend is wat hij doet en welke doelgroepen er worden bediend. Juist daarom is het leuk om te ervaren dat er nieuwkomers zijn met innovaties en wij als Slootweg zijn benadert om te kijken of wij waarde konden toevoegen aan de vernieuwende concepten.