Project Nederland

Bijna letterlijk in de achtertuin van ons bedrijf is er in 2016 een compleet nieuwbouw project van start gegaan. Aan de bouw van deze nieuwe locatie ligt een helder en ambitieus strategisch plan ten grondslag. De ambitie vertaalde zich in een scherpe projectplanning met veel nieuwe innovaties.

Slootweg heeft voor dit project de opdracht verworven voor het leveren van de menglijnen.

Het project werd gekenmerkt door hoogwaardige project specificaties, strikte veiligheidseisen, flexibiliteit en creativiteit van de contractors en kennis.

Met een goed team professionals en betrouwbare partners is Slootweg er in geslaagd om binnen de mile-stones uit de planning de productielijnen inclusief de besturingskasten, weeginstallaties en bekabeling bedrijf gereed op te leveren.

Het leveren in EN m3 was één van de eisen van de opdrachtgever. Slootweg heeft deze eis vertaald naar een innovatieve oplossing waarmee wij volledig contact vrij met een hoge nauwkeurigheid (< 5%) het volume en soortelijk gewicht van het substraat bepalen. In tegenstelling tot andere beschikbare meetinstrumenten is de oplossing van Slootweg een in-line systeem dat continue gedurende de gehele productie meet en de informatie logt.