Verpakken

Vier stations-balenmaker

Ontworpen voor het verpakken van samendrukbare materialen zoals natuurlijke of synthetische vezels, is de VP-410 een betrouwbare volautomatische balenpers die een van de beste verkrijgbare compressieverhoudingen biedt. Gewaardeerd vanwege zijn veelzijdigheid kan de VP-410 een grote verscheidenheid aan producten ondersteunen en ze vele verschillende zakafmetingen verpakken.
De VP-410 bestaat uit een indexerende draaitafel met vier stations, elk met een eigen functie.

Verticale vorm, vul en verzegel balenmaker

The EA-450 Serie Verticale vorm-, vul- en sluitbalenpers is een volledig geautomatiseerd systeem dat haar eigen zakken maakt van een rol vlakke polyethyleenfilm, hetgeen resulteert in een aanzienlijke vermindering van verpakkingsmaterialen en directe arbeidskosten..

Horizontale FFS-balenmaker

De HVS-400 Series Horizontal Form, Fill and Seal Baler (FFS Balenpers) produceert hermetisch gesloten balen van zeer hoge kwaliteit. Deze balenpers gebruikt vlakfolie in plaats van kant-en-klare zakken, waardoor enorme besparingen op verpakkingsmaterialen worden gerealiseerd. De compressieverhoudingen van de kant-en-klare balen kunnen oplopen tot 6:1, waardoor op verpakkingsmateriaal en transportkosten wordt bespaard. Deze vorm-, vul- en sluitbalenpers is volledig hydraulisch en is uitgerust met geluidsarme zuigerpompen en proportionele hydraulische kleppen voor een soepele werking.

T2 Verpakkingsmachine

Deze volautomatische verpakkingsmachine is geschikt voor het maken van o.a. kussen- en zijvouwzakken uit polyethyleen filmrollen.

Hoge invoer palletiseermachine voor laagsgewijs palletiseren

De HPL-serie hoge invoer palletiseermachine werd specifiek ontwikkeld voor moderne zakkenvullijnen met gemiddelde tot grote productiecapaciteit. De grote capaciteit van dit model wordt bereikt door per cyclus een volledige laag zakken op de pallet te plaatsen die vervolgens stapsgewijs omlaag beweegt voor de volgende laag.

Robotpalletiseermachine

De robot-palletiseermachines van de RPL-serie behoren tot de meest efficiënte robotcellen voor palletiseren. Voor de beste oplossing voor een veelheid aan palletiseerwensen voegden we onze technische creativiteit en geavanceerde besturingstechnieken samen met onze baanbrekende technologie voor zak- en palletplaatsing.

Rekfolieverpakkingssysteem

De STRETCH-ALL is een universeel system voor het stabiliseren van palletladingen met behulp van rekfolie. Dit systeem garandeert optimale productveiligheid en beschermt onder meer tegen vocht, UV-straling en andere weersinvloeden en voorkomt schuiven van de lading tijdens transport. De machines uit de STRETCH ALL-serie vereisen weinig onderhoud en zijn gebruiksvriendelijk. Alle functies worden elektrisch of pneumatisch bediend.

BD 500/HS Verpakkingsmachine

Deze BD 500/HS verpakkingsmachine vult, trilt en sealt de zakken met een maximum capaciteit van 750 zakken per uur. Voor de automatische zakaanvoer c.q. buisfolie aanvoer wordt een zakkenmagazijn of buisfolie-aangeefautomaat gebruikt.

P2300 Volautomatische wikkelaar

De P2300 is een volautomatische draaiarm wikkelmachine met als eigenschap dat de draaiarm, voorzien van een powered presstretch foliewagen, rond de pallet draait zonder dat dit van invloed is op de palletbelading.

Big-Bale pers

Deze volautomatische Big-Bale pers wordt gebruikt voor het comprimeren, verpakken en palletiseren van vele soorten persbare bulkproducten. De wikkelfolie wordt bij het verwerken opgerekt, waardoor een minimum aan folie wordt gebruikt.